…al serii mele de miercuri. Mda… Fost. Vazut. Plictisit. Plecat. Nu ma intelegeti gresit! Nu aveam very high hopes about this movie… dar nici asa low nu erau. Plin de clisee, de dinamita in exces, de un joc actoricesc slaaaaaab (Woody Harrelson s-a remarcat intr-un mod pozitiv, dar pacat ca personajul lui moare in prima parte…) si de un patetism sinistru. Bine ca azi a fost  Orange film, asadar nu am platit pretul unui bilet intreg pe el. Sigur, Ronald Emmerich (regizorul si prducatorul producatorul filmului) si-a conturat destul de bine predilectia spre acest gen de film, dar parca “The day after tomorrow” a fost mai de Doamne Ajuta!…

Nu va recomand acest film decat daca chiar nu aveti altceva mai bun de facut in oras sau acasa, dupa o zi lunga de munca, in care un film mai “greu” nu ar merge. Si categoric v-as sugera sa il vedeti cand iese din proiectie din lantul de Mall-uri si intra in cinematografele apartinand de Romania Film. De ce? Pentru ca nu merita 20 ron… Maxim 10. Cu indulgenta.

Una peste alta nu imi pare rau ca am fost la film. E un fel de promisiune personala, pe care mi-am facut-o mie: sa vad macar 1 film/saptamana la cinematograf. Si va recomand si voua experienta… oricat de comoda e canapeaua de acasa, nimic nu se compara cu atmosfera care se creaza creeaza in cinematograf si care e cu adevarat specifica filmului.

Concluzia: “2012”… it’s definetely is definitely not a red shot.