ȘtiÈ›i ce îmi place mie mult-mult? CAFEAUA! ȘtiÈ›i ce îmi place È™i mai mult? Să primesc cadouri! 🙂 BăieÈ›ii mei (pentru că da, ăsta e principiul după care funcÈ›ionăm în BENETONE: ”All for one and one for all”) le-au îmbinat pe amândouă È™i au reuÈ™it să îmi dea un super welcome gift!

Poate că ei nu È™tiu, dar de ani de zile mă chinui să găsesc cana perfectă de cafea, din care să beau cu mare plăcere È™i pe care să o car peste tot după mine. Nu e vorba că piaÈ›a nu îmi oferea destule variante, dar… eu căutam ACEA cană de cafea. Trebuia să fie, înainte de orice, o cană care să îmi aducă aminte de ceva personal È™i drag. Și vroiam să fie primită de la cineva. (N-am zis niciodată că nu-s dificlă…:p) Deci, îmi doream ca cineva drag să facă special pentru mine o cană despre altceva drag mie. Ori fie am primit de la oameni căni (unele miÈ™to, nimic de zis) cu picturi interesante, dar fără legătură cu mine, fie mi s-a recomandat să îmi personalizez eu una… Dar, acum pe bune! ImaginaÈ›i-vă că un tată È™i-ar lua singur o cana cu ”best dad ever”. Come on!

Ei bine, aseară, la ”ședința de partid”, am primit cana de o tot așteptam! Mi-a luat-o cineva drag, a fost personalizată special pentru a-mi fi dată cadou și îmi aduce aminte de ceva ce iubesc, de un proiect de suflet și de momente faine. Și e și huge, așa cum ar trebui să fie cana oricărui băutor de cafea care se respectă! De acum, pentru mine așa începe dimineața:

benetone coffee mug

Thank you, guys! :*