Ca ÅŸi cum nu îmi făceam destule mustrări de conÅŸtiinţă singurică legate de faptul că vara aceasta m-am lenevit în ceea ce priveÅŸte Shot-urile roÅŸii pe care obiÅŸnuiam să vi le servesc, am primit un răspuns favorabil din partea celor de la Webstock în ceea ce priveÅŸte acreditarea mea ca blogger full-day al evenimentului, fapt care m-a făcut să îmi spun singură-singurică “RUÅžINICÄ‚” ÅŸi să trec la scris. Ce impuls mai bun puteam să primesc?

Notaţi-vă cu bold în agende ziua de 27 septembrie, căci atunci se întâmplă! Unde? La JW Marriott Grand Hotel din Bucureşti. Webstock, evenimentul care reuneşte comunitatea online locală, a ajuns deja la cea de-a 6-a ediţie şi îşi propune, ca de la prima ediţie încoace, să aducă în prim plan persoane care au avut iniţiativa de a schimba lucrurile din jurul lor, persoane implicate, care consideră Internetul un loc de dezvoltare.

blogger-300x250

În prima parte a zilei Webstock include două sesiuni de conferinţe, unde oameni care au dezvoltat proiecte inedite, au avut idei inovative şi realizări semnificative, le vor prezenta participanţilor experienţe personale de succes. După-amiază se vor desfăşura în paralel trei micro-evenimente specializate: Blogging, Communication şi Mobile. Acestea care vor dezvalui insight-urile celor mai bune studii de caz, cele mai noi tendinţe în domeniu şi tactici eficiente în promovarea prin intermediul mai multor platforme de comunicare.

După gala de premiere Webstock Awards, participanţii sunt invitaţi la petrecerea organizată de Staropramen cu ocazia evenimentului. Vă reamintesc că înscrierea proiectelor la Webstock Awards s-a încheiat pe 3 septembrie.

Până pe 27 septembrie vă voi Å£ine la curent cu ÅŸtirile despre Webstock 2013! PuteÅ£i fi conectaÅ£i în timp real la tot ceea ce se întâmplă urmărind conturile dedicate evenimentului pe Twitter ÅŸi Facebook. Åži da, anul acesta Webstock va avea some red-live-blogging. 😉

*Webstock este organizat de Evensys în colaborare cu Vodafone, partenerul principal al evenimentului. Actuala ediţie se bucură de susţinerea companiilor LG, Staropramen, Bitdefender şi HP. Comunicarea online şi site-ul Webstock sunt realizate cu sprijinul Sunshine Digital Communication.