Vroiam sa scriu mai demult acest post, dar am tot uitat. Femeile si barbatii… nu vorbesc chiar aceeasi limba. Si stim prea bine asta! Acum… din cand in cand, dragilor, o sa va servesc o mica lectie de “how to”… luati-o ca pe un mic ajutor din tabara ailalta. Aceasta este prima…

Barbatii nu tin minte datele! Nu pot intelege cum si de ce, dar pe ai trebuie sa ii anunti din timp ca e Paste, Craciun sau orice alt eveniment. Cum fac asta, nu pot intelege. EA bineinteles ca se enerveaza cand vede ca el nu tine minte, EA traduce “nu ii pasa” -> se declanseaza scandalul. EL, “saracul”, in cele mai multe cazuri, pur si simplu nu tine minte. Treaba sta asa: NU, nu putem accepta sa uitati asa ceva. NU, nu putem sa stam calme cand vedem ca a trecut ziua si voi nimic… Deci, pt binele umanitatii, folositi functia “reminder” din telefonul mobil! Neaparat trebuie sa aveti reminder pentru urmatoarele:

1. Ziua ei. (se presupune ca trebuie sa ii dati si un cadou… daca ai nevoie de timp sa i-l ei, pune un reminder si cu o saptamana inainte. NU! Nu o intrebati ce vrea! Nu mergeti cu ea la magazin crezand ca daca i-ati pus cardul in mana e cea mai flatata femeie din lume! Cumparati-i naibii ceva! Ne plac surprizele…)

2. Aniversarea voastra. (cadoul poate fi inlocuit cu o surpriza de genul: bilete la teatru/film, cina, etc.)

3. Craciunul! (este pe 25 decembrie, in fiecare an. Cadourile se dau in Ajun, pe 24. Reminderul ar trebui pus in jur de 17-20, dupa datele astea e full in magazine. Credeti-ne pe cuvant! Noi mergem an de an sa va luam ceva!)

4. Pastele. (nasol! Aici nu e o data fixa… pica mereu duminica, in general intre 15 aprilie-1 mai. Puneti-va reminder la inceputul lunii si intrebati “Cand e Pastele?”)

5. Ziua ei de nume. (daca o cheama “Ioana”, “Elena”, “Maria”, “Alexandra”, etc., interesati-va cand anume se sarbatoreste si puneti-va reminder. Macar flori!)

Cam astea ar fi… Sunt CINCI pentru numele lui Dumnezeu! Cat de greu poate fi?!…

P.S.1: Nu trebuie sa fie o sarbatoare ca sa vii cu ceva mic si dragut acasa… Chiar apreciem.

P.S.2: Nu, Serban… nu ai uitat nicio data! 🙂 Vroiam sa scriu demult, ca o constatare generala.

LATER EDIT: Am uitat de doua date:

1 Martie – un martisor costa pana in 10 RON. Zambetul pe care il primesti i schimb… priceless! 🙂

8 Martie – presupun ca puteti trece peste “ziua barbatului de ce nu e inca?” (pt ca e aproape zilnic, cand primiti mancare, intelegere, grija, bla-bla!) si sa luati un buchet de flori… Puteti sa ignorati data, dar… e pe raspunderea voastra!