Burgerii de la Ruby Tuesday
August 5th, 2015Nu știu cum mă nimeresc eu mereu să scriu despre burgeri, dar pare să nu mă deranjeze deloc. Și de ce m-ar deranja?! Când vine vorba de felul în care mănâncă americanii toată lumea o ia razna. Să nu o mai lungim! Acest articol face parte din seria locurilor cu burgeri în care merg cu Laura.
Am fost la Ruby Tuesday de pe Bulevardul Decebal È™i nu am avut cum să bem vin… Noi sărbătoream dar nu È™tiam de politica no alchool pe care o practică. Am zis â€ok, asta e†și am luat limonadă de mango È™i o bere Bavaria fără alcool. Am comandat la aperitiv niÈ™te Cheddar Fries, ca să nu ne plictisim cât timp mai aÈ™teptam o a treia persoană.  Cartofii prăjiÈ›i, înăbuÈ™iÈ›i cu mix cheese È™i presăraÈ›i la alegere cu bacon, carne de vită sau carne de pui ÅŸi smântână au fost buni, deÈ™i simÈ›eam că le-ar mai fi trebuit puÈ›ină brânză. Se servesc cu un Ranch Dressing reuÈ™it, pe care-l recomand din toată inima.  Am mai stat la poveÈ™ti ca fetele È™i iată ce am comandat:
Burgerii vin repede, iar personalul este foarte amabil. Carnea gustoasă, cartofii foarte buni È™i, după cum se poate vedea, suficienÈ›i. Nu am fost întrebate dacă ne-ar plăcea ca burger-ul nostru să conÈ›ină o carne mai bine făcută sau una în sânge, însă când ne-a adus-o gătită mediu am fost mai mult decât mulÈ›umite.  Eu am mers pe varianta clasică cu un Ruby’s Burger, preparatul special al restaurantului. Gustos, însă nu m-a dat pe spate. Ce m-a dat pe spate însă, a fost Smokehouse burger-ul Laurei. Arată într-un mare fel, nu puteÈ›i nega asta! A primit o recenzie pozitivă din partea degustătorului, deci toate bune.
Din discuÈ›ii în discuÈ›ii, la care ni s-a alăturat È™i cea de-a treia persoană, am ajuns să ne punem întrebări asupra unei idei destul de importante pentru prezentul, dar È™i pentru viitorul, burgerilor din toată lumea: de ce restaurantele care au un astfel de meniu È™i oferă burgeri, nu își fac propria chiflă? De acord, ar necesita un efort mult mai mare È™i poate ar ridica preÈ›ul unui astfel de preparat, însă nimic nu se compară cu o chiflă proaspăt coaptă după o reÈ›etă proprie È™i prăjită în puÈ›in unt înainte de asamblare. I’d pay for that! De menÈ›ionat că aceasta este o observaÈ›ie generală, făcută după ce am mai vizitat câteva astfel de restaurante È™i am constat că acestea nu dau importanță unuia dintre elementele de bază ale burger-ului. Trecând însă peste asta, ajungem la sosuri. Exceptând sosul special din interiorul burger-ului care, de altfel, a fost aproape imperceptibil picant, cei de la Ruby Tuesday ne-au adus doar ketchup – the good ol’ ketchup. Da’ bine domnule, dacă eu aÈ™ vrea să mănânc picant? Sau poate puÈ›ină maioneză? Sau poate vreun sos special? E în regulă, Ruby Tuesday! E în regulă! AÈ›i salvat la capitolul carne È™i chiflă nesfărâmicioasă. Și personal profi. Și aspectul prăjiturii Blondie pe care a comandat-o musafirul nostru È™i a mâncat-o pe nerăsuflate.
Toate ca toate, dar cu mâncarea americană nu te joci. Am avut parte de o experienÈ›a plăcută în acest loc care îmi place cum arată, iar cei de la Ruby Tuesday È™tiu cum să te facă să te simÈ›i bine primit. Poate o să revenim după ce terminăm de “vizitat” toate locurile cu burgeri din oraÈ™.
No Response to Burgerii de la Ruby Tuesday
Still quiet here.