V-ați imagina probabil că o să vă vorbesc despre cum canicula m-a obligat să intervin in garderoba curentă și să caut hăinuțe și mai subțiri (deci și mai transparente), și mai scurte, și mai pastelate decât cele obișnuite de vară. Ei bine, nu. Straiele din titlu fac referire la noile hăinuțe cu care am îmbrăcat blogul, iar rolul caniculei în discuție nu e clar conturat. E o pseudo-metaforă smart pe care doream să o fac, dar care din cauza celor 90 de minute dormite azi-noapte (din cauza caniculei!) a ieșit mai mult pseudo decât smart.

De ceva vreme decisesem că e vremea pentru Red Shots să evolueze È™i să ia o înfățiÈ™are mai apropiată de gusturile mele. Adică să fie mult mai vizual. Da, îmi plac desenele. Când eram mică aveam tone de benzi desenate. Da, uneori chiar pricep mai bine diverse noÈ›iuni când mi se face un desen. Nu, nu sunt blondă. ChicotiÈ›i cât vreÈ›i. 🙂

MulÈ›umesc programatorului cel rău care a făcut posibilă personalizarea temei de WordPress (evident că nu am găsit ceva care să imi placă în mod deosebit – nici free, nici de cumpărat – È™i am cerut modificări în proporÈ›ie de 50%) È™i care va lucra È™i mai departe la micile finisaje (putem considera următoarea săptămână din viaÈ›a Red Shots 2.0 un fel de lansare beta). Și da, dragul meu, È™tiu că uneori mă încadrez în acele stereotipuri feminine care cer mutarea noii canapele în 3 puncte diferite ale camerei, pentru a decide în final că poziÈ›ia iniÈ›ială era cea mai bună.

ÃŽn concluzie, propun să închinăm un shot virtual de red tequila (Există aÈ™a ceva? Presupun ca nu. Altă pseudo-metaforă ratată – promit să dorm în noaptea asta!) în cinstea noului look È™i viitoarelor multe poveÈ™ti ce le vom depăna! Cheers!

P.S.: Miss oBrătilă, acum sunt destule plugin-uri de Social Media pentru gustul tău? 🙂