Citind eu blogul Oanei, am ajuns la un post care mi-a inspirat idei şi mi-a adus aminte de lista mea personală cu lucruri aflate în pending, cum îmi place să le consider. Mă refer la acest post, despre lucuri pe care încă nu ai apucat să le faci. Lucruri simple, mărunte… dar pe care nu ai ajuns să le trăieşti.

Cu permisiunea Oanei, mi-am permis să plagiez ideea şi să vă vorbesc despre lucrurile pe care eu nu am apucat încă să le fac, spre uimirea unora.

N-am văzut “Star Wars” ştiu, ştiu. Ca regizor nu am deloc scuze aici. Nu pot să explic de ce nu am văzut celebra serie. Îmi place genul SF, nu am o problemă cu a mă uita la filme vechi (din contră! Şi vorba aia… ăsta nu e aşa vechi), mă enervează că nu înţeleg toate referirile de pe 9Gag, şi totuşi… Mai mult! Am toate cele 6 filme descărcate. Mai trebuie să dau şi “play”. Cândva…

Nu am luat trenul către prima destinaţie care mi-a venit în minte. Mereu mi-am dorit să mă urc pur şi simplu (eventual la miezul nopţii, după cum spune şi melodia de pe CD-ul meu din maşină) într-un tren care să mă poarte spre un orăşel mic, în care să îmi petrec weekend-ul cu totul improvizat pe ultimul moment.

Nu am văzut un liliac (tot o Oana mi-a amintit de asta). Culmea! Mie mi se par şi foarte drăguţi (fără a fi o împătimită a seriei “Batman”). Probabil că nu am văzut, pentru că nu prea am vizitat peşteri.

Nu m-am înscris la cursuri de dans de societate. În copilăria mea eram o adevărată promisiune pe acest segment artistic, însă visul s-a terminat mai rapid decât a început. Dar a rămas dorinţa mea fierbinte de a învăţa paşii de vals vienez, de quickstep şi paso doble.

Nu am gătit mâncare orientală. M-am limitat să gătesc doar mâncare românească, mexicană şi italienească.

Nu am citit “În căutarea timpului pierdut”, una din seriile literaturii universale care mie mi se părea foarte-foarte importantă. Şi la cum evoluează situaţia timpului meu liber, mă gândesc cu teamă dacă voi fi sau nu în stare să mă apuc de parcurgearea numeroaselor volume, cândva înainte de pensie.

Nu am fost la un concert al unei trupe celebre, din afară. Mda, ştiu. No comment.

Nu m-am jucat Mass Effect. Niciunul dintre ele.

Desigur, aş putea lungi această listă, dar pentru orgoliul meu de veveriţă hyperactivă nu vreau. 🙂 Cum să existe chiar atâtea lucruşoare mărunte pe care nu le-am făcut?! Aveţi şi voi o listă de acest fel?