Dupa ce m-am procopsit cu o laringofaringotraheită acută, cand credeam ca mi-am revenit… m-a lovit si o viroză respiratorie. Probabil ca s-au luat la întrecere care să se manifeste prima și mai tare. Așadar am stat cam departe de Blogul cel Roșu, să nu îl contaminez și pe el. 🙂 Și uite așa am rămas datoare cu povestea celei mai frumoase declarații de dragoste.

După cum deja v-am povestit, aveam emoții legate de acest Valentine’s Day și de evenimentul pe care l-am pregătit cu băieții de la BENETONE în Spice Club. Emoțiile au fost și mai mari când am văzut că vremea nu e deloc de partea noastră. Ele s-au mai risipit când au început acordurile de la ”Summer of ’69”, dar au început din nou când cei de la DecoDance au încercat să ne învețe să dansăm vals. M-am supus acestei experiențe, după cum am promis prietenilor că o voi face. A fost… ok. Am simțit în unele momente că am două picioare stângi, însă norocul nostru, al tuturor care ne-am oferit voluntari, a fost că Alin e un instructor bun și a reușit să ne facă pentru un minut să valsăm.

vals

Momentul meu preferat al serii a fost clar interpretarea ”Phantom of the Opera” alături de soprana Andra Barbu, tablou completat vizual de Alin și Roxana de la DecoDance care au pregătit special o coregrafie plină de pasiune. A fost un moment care cred că a umplut pe toată lumea de energie.

phantom

Ok, am mințit… deși a fost un moment inegalabil nu a fost momentul meu preferat. Recunosc, sunt o mică narcisistă. Momentul meu preferat a fost când am primit, de Valentine’s Day, o super-declarație. Pentru că nu am anticipat. Așteptam cu bucurie momentul în care băieții aveau să cânte ”You shook me all night long” pentru că e una din melodiile mele preferate în ceea ce privește feeling-ul optimist și sexy pe care mi-l dă. Dar nu mă așteptam să spună că e special pentru mine. Și nici că mi se datorează seara la care au ales cam 40 de cupluri să participe și deci, sunt responsabilă pentru zâmbetele lor. A făcut Cupidon cum a făcut și tot mi-a trimis niște fluturași în stomac pe 14 februarie. So… thank you, guys. I love you all! :*

În rest… ce pot să spun? Anda Dimitriu și Dragoș Crețu ne-au onorat cu prezențele lor și au făcut scena să vibreze și mai tare, Spice Club ne-a aprovizionat cu multe baloane în formă de inimă și cu un personal foarte amabil și carismatic, Porro a încercat să fie cât mai lovable posibil pentru a intra în spiritul zilei, în timp ce chitara lui Mircea a fost mai wild ca oricând. Iar eu… preț de 3 minute am zburat pe un norișor. Nah, că am avut și un clișeu! Dar, una peste alta cred că este foarte corect să afirmăm că WE ROCKED THE HELL OUT OF THIS VALENTINE!

Ne vedem pe 1 martie, da? Pregătim și atunci o surpriză.