Dupa ce m-am procopsit cu o laringofaringotraheită acută, cand credeam ca mi-am revenit… m-a lovit si o viroză respiratorie. Probabil ca s-au luat la întrecere care să se manifeste prima È™i mai tare. AÈ™adar am stat cam departe de Blogul cel RoÈ™u, să nu îl contaminez È™i pe el. 🙂 Și uite aÈ™a am rămas datoare cu povestea celei mai frumoase declaraÈ›ii de dragoste.

După cum deja v-am povestit, aveam emoÈ›ii legate de acest Valentine’s Day È™i de evenimentul pe care l-am pregătit cu băieÈ›ii de la BENETONE în Spice Club. EmoÈ›iile au fost È™i mai mari când am văzut că vremea nu e deloc de partea noastră. Ele s-au mai risipit când au început acordurile de la ”Summer of ’69”, dar au început din nou când cei de la DecoDance au încercat să ne înveÈ›e să dansăm vals. M-am supus acestei experienÈ›e, după cum am promis prietenilor că o voi face. A fost… ok. Am simÈ›it în unele momente că am două picioare stângi, însă norocul nostru, al tuturor care ne-am oferit voluntari, a fost că Alin e un instructor bun È™i a reuÈ™it să ne facă pentru un minut să valsăm.

vals

Momentul meu preferat al serii a fost clar interpretarea ”Phantom of the Opera” alături de soprana Andra Barbu, tablou completat vizual de Alin și Roxana de la DecoDance care au pregătit special o coregrafie plină de pasiune. A fost un moment care cred că a umplut pe toată lumea de energie.

phantom

Ok, am minÈ›it… deÈ™i a fost un moment inegalabil nu a fost momentul meu preferat. Recunosc, sunt o mică narcisistă. Momentul meu preferat a fost când am primit, de Valentine’s Day, o super-declaraÈ›ie. Pentru că nu am anticipat. AÈ™teptam cu bucurie momentul în care băieÈ›ii aveau să cânte ”You shook me all night long” pentru că e una din melodiile mele preferate în ceea ce priveÈ™te feeling-ul optimist È™i sexy pe care mi-l dă. Dar nu mă aÈ™teptam să spună că e special pentru mine. Și nici că mi se datorează seara la care au ales cam 40 de cupluri să participe È™i deci, sunt responsabilă pentru zâmbetele lor. A făcut Cupidon cum a făcut È™i tot mi-a trimis niÈ™te fluturaÈ™i în stomac pe 14 februarie. So… thank you, guys. I love you all! :*

ÃŽn rest… ce pot să spun? Anda Dimitriu È™i DragoÈ™ CreÈ›u ne-au onorat cu prezenÈ›ele lor È™i au făcut scena să vibreze È™i mai tare, Spice Club ne-a aprovizionat cu multe baloane în formă de inimă È™i cu un personal foarte amabil È™i carismatic, Porro a încercat să fie cât mai lovable posibil pentru a intra în spiritul zilei, în timp ce chitara lui Mircea a fost mai wild ca oricând. Iar eu… preÈ› de 3 minute am zburat pe un noriÈ™or. Nah, că am avut È™i un cliÈ™eu! Dar, una peste alta cred că este foarte corect să afirmăm că WE ROCKED THE HELL OUT OF THIS VALENTINE!

Ne vedem pe 1 martie, da? Pregătim și atunci o surpriză.