Mentionasem si intr-un post anterior ca apropierea Craciunului, invariabil, ne face mai darnici, mai solidari. Spre mandria mea, actiunile caritabile demarate la inceputul lunii nu s-au oprit si echipa in care lucrez v-a mai pregatit un eveniment care va ofera sansa sa puteti face ceva bun! Asadar…

…joi (adica maine), 18 decembrie 2008, in podul La Scena, bloggeritzele se vor intalni pentru a pune la cale o strangere de fonduri pentru animalele fara stapan.

Cherry-tea-blog este un proiect pe care Hanson-Online Communication il propune blogosferei feminine pentru a trage impreuna un semnal de alarma privind problemele sociale din Romania. Mentalitatea celor din jur poate fi schimbata, dar doar printr-un efort colectiv, doar prin implicare si perseverenta.

Cherry-tea-blog face parte dintr-un proiect mai amplu de comunicare DonezisiSalvezi.ro, dezvoltat pro bono de Hanson avand drept prim scop strangerea de fonduri pentru animalele fara adapost de la Asociatia Pentru Protectia Animalelor Robi.

Robi lupta din anul 2001 pentru controlul inmultirii animalelor fara stapan, stoparea abandonului si a maltratarii, reducerea numarului de animale pe strazi prin programe de adoptie. Animalele sunt vaccinate, sterilizate, tratate si ulterior date spre adoptie.

Folosind ceaiul si prajiturelele drept pretext, vom purta o discutie despre ce inseamna implicarea in proiectele sociale, despre cat de mult pot schimba ceva efortul si perseverenta noastra. Va asteptam la ceai cu parfum de cirese!