Vreti sa stiti de ce nu merg relatiile? Da?! Atunci cititi revistele online pentru barbati… veti afla! Eu azi am trait o revelatie. O impartasesc cu voi. Se pare ca ca o relatie are 5 mari inamici:

1. Familia – “Daca iubita ta te lasa sa faci intotdeauna lucrurile mai grele pe motiv ca esti barbat, sau daca se inhama excesiv la cratita, aspirator si masina de spalat, inseamna ca asta a vazut acasa.” – Desigur, asta era! Daca intri in casa si ma vezi curatand covorul, cand tu ai avea chef sa mergem in pat… e de vina mama! Si nici nu cunosti vreo metoda sa ma faci sa las covorul si sa ma apuc de altceva! Si cand te rog sa cari plasele mai grele din portbagaj… e de vina tata! La el am vazut asa… nu, faptul ca am cu 30 de kg. mai putin ca tine si FIZIC nu pot ridica peste 10 kg, nu are nicio legatura! E o conspiratie!… (Familia chiar poate fi o problema intr-un cuplu, dar NU la maniera asta. Poate fi o problema reala cand unul dintre parteneri a crescut intr-o familie destramata – e mai lipsit de incredere, poate fi o problema cand parintii nu il agreaza pe partener… etc.)

2. Prietenele – “Ele sunt persoanele care o indeamna sa-ti butoneze telefonul cand dormi, care o suna alarmate daca te vad pe strada cu o colega de serviciu, care ii spun ca n-o s-o mai respecti daca face sex oral, sau care o invita sa profite nelimitat de cardul tau.” Daaaa… iar eu, mica inocenta, lipsita de personalitate, ma iau dupa cum imi canta altii! Desigur… ele sunt de vina! Pt ca eu nu pot gandi singura! Come on! Get real! O prietena nu suna cand te vede pe strada, inocent, cu o colega de serviciu… suna cand esti pe strada cu ea si NU ar trebui sa fii si faci ce NU ar trebui sa faci. Iar prietenii tai ar face la fel! Cardul ti-l luam din proprie initiativa (si doar pt ca si noi avem unul pe care il punem la comun), iar problema cu sexul oral… baieti… voi chiar nu stiti cum suna discutiile femeilor despre sex, nu?

3. Revistele pentru femei“Daca deschizi una, te ingrozesti de ce titluri apar: <10 miscari ca sa-l aduci la picioarele tale>, <Cum sa-l faci sa-ti ceara mana>, <Infiltreaza-te in anturajul lui>” Daaa… parca si aud o pledoarie la tribunal: “Domnule judecator, vreau sa divortez pentru ca barbatul meu e anormal! Am facut tot ce scria ca trebuie sa fac sa il aduc la picioarele mele si el inca sta pe verticala!” Femeile cumpara reviste mai ales pentru a vedea ce se poarta, la ce preturi, si pentru a-si pierde timpul cu articole simple si usor de digerat. Nu cunosc pe nimeni sa fi luat asa in serios un articol de revista… E o conventie, oameni buni! Si redactorii o stiu, si noi o stim!

4. Telenovelele “De-aici invata ea ca obtii orice daca stii cand sa izbucnesti in lacrimi, ca usile trantite pana cade varul de pe pereti o ajuta sa-si exprime furia si ca fosta ta iubita e dusmanul ei cel mai aprig.” Va garantez ca eu cand plang… nu o fac la comanda, ca sa impresionez. Unei femei nu ii place sa planga in fata unui barbat. Se simte umilita! Se simte slaba! Si regreta daca nu se poate abtine… dar daca ajunge sa planga in fata ta… ia mai gandeste-te tu putin… ce ai facut?!

5. Astrologia – “Daca v-ati certat, nu e din cauza ca ea a cheltuit ultimii bani din casa pe un set de cosmetice, ci pentru ca tu esti Capricorn si, prin urmare, zgarcit.” Desigur, asa e! Nu ati auzit cate nunti au fost anulate pentru ca scria in horoscop ca nu e o zi buna pentru evenimente? Sau cate femei au parasit un barbat pentru ca a scris in horoscop, la zodia lui, ca el “zburda din floare in floare”? Asta nici pisica mea, Aida, nu ar crede-o. Si cu totii stim ce naiva e ea…

Draga redactor… da’ eu auzisem candva niste mituri cum ca o relatie se poate duce dracu’ daca apar: lipsa comunicarii, infidelitatea, privarea de libertate individuala, lipsa increderii, violenta… Astea s-au eradicat de curand si eu nu am aflat? Ru-si-ni-ca! (nu mie…)