DeÈ™i e mijlocul săptămânii È™i sunt prinsă în ritmul nebun al BucureÈ™tiului, mintea mea a rămas captivă la BraÈ™ov. ÃŽn acest weekend eu È™i băieÈ›ii de la BENETONE am fost prezenÈ›i în pubul Times pentru un concert despre care e puÈ›in să afirm că a fost incendiar. Sincer! Singura variantă în care atmosfera din Times ar fi putut fi mai fierbinte ar fi fost dacă cineva ar fi dat foc pubului la modul propriu…

Pentru mine întreaga experiență a fost una excepțională pentru că este prima mea ieșire alături de băieți. După un drum în care eu am fost prea tăcută (după spusele lui Alex), iar ei foooarte guralivi (oamenii ăștia repetă și în timp ce conduc, jeezas!), am ajuns în Brașov, pe care nu mi-l aduceam aminte atât de primitor și fain.

Times Pub e un loc exact pe gustul meu! Când am pregătit comunicatul de presă logo-ul lor mi-a atras atenÈ›ia ca fiind foarte interesant, acel stil se extinde pe tot ce înseamnă design de interior È™i arată bestial. Timpul chiar capătă o nouă dimensiune acolo… Rock aprroved, I would say! După 2 ore de probe de sunet È™i o cină (prea) copioasă am început să ne pregătim de concertul pe care îl aÈ™teptam cu nerăbdare de la începutul lunii… Prima surpriză: ditamai coada la intrare. BraÈ™ovenilor chiar le place rock-ul!

Cum viaÈ›a ni le oferă pe sistemul una caldă, una rece, a doua surpriză a fost că microfonul wireless n-a prea vrut să pornească la prima strofă din prima piesă. (Cred ca toÈ›i am simÈ›it puÈ›in cum ne fuge pământul de sub picioare, credeÈ›i-mă că e coÈ™marul oricărui artist să comită o greÈ™eală fix in debutul actului…)

DSC_0110

Dar de aici încolo totul a fost un fel de castel de lego care s-a construit de la sine, într-o înlănțuire naturală de piese. Au fost 3 seturi, 25 de melodii, multe urări sărbătoriților din club, artificii, aplauze, mâini în aer și rugăminți de a reveni. Băieții s-au întrecut pe sine de data asta când au cântat cover-ul dupa Antract ”M-am obișnuit” și dacă toată lumea a fost la fel de atinsă precum noi, cei apropiați lor, înseamnă că în multe playlist-uri brașovene săptămăna asta melodia a fost pusă pe repeat.

DSC_0096

PuteÈ›i vedea mai multe fotografii de la concert aici È™i aici. Ce ar mai fi de spus? MulÈ›umim BraÈ™ov, mulÈ›umim Times Pub, mulÈ›umim invitaÈ›ilor noÈ™tri speciali care ne-au urmat până la BraÈ™ov (DragoÈ™ CreÈ›u È™i Bogdan Valentin),mulÈ›umim oameni frumoÈ™i. ”Ne-am obiÈ™nuit cu voi!” 😉