Rasfoind cateva bloguri astazi am dat de unul interesant, pe care degraba l-am adaugat in blogroll si pe care vi-l recomand. Citind articolele de acolo mi-a dat seama ca inspiratia poate veni degraba rasfoind publicatiile din online… si am luat si eu o revista pentru barbati, sa mai “penetrez” mentalitatea, sa mai aflu secretele… Iata cum am aflat despre niste (presupuse) reguli ale femeilor:

1. “Suna! Daca se poate de 24 de ori pe zi.” – desigur. Daca vrei sa ma determini sa imi inchid telefonul mobil, e o tehnica buna! Altfel… mai bine te-ai rezuma la un apel pe zi si 2-3 sms-uri (Da, alea ne plac!)

2. “Daca inregistrezi o partida de sex, ai grija sa o faci dintr-un unghi in care nu mi se vede fata!” – de ce? Sunt naspa la fata? Sau poate e ca sa imi protejezi intimitatea? Atunci NU filma o partida de sex!…
3. “Daca intalnirile intre baieti sunt asa distractive, invitati si femei!” – hahaha! NU o sa auzi asa ceva de la o femeie! De ce? Pentru ca stie ca nu te-ai gandi la ea, ci la libertatea de a chema femei… orice femei!
4. “Ea gateste excelent. Intodeauna!” – daca esti sado-masochist, poti aplica regula. Daca nu, spune-mi cand am gresit ingredientele! E mai bine decat sa ma fac de ras la vreo cina cu prietenii/familia!
5. “NU inseamna NU, DA inseamna DA, iar tacerea poate insemna orice.” – ai vrea tu! Tacerea inseamna “You’re in trouble!”
6. “Daca o inseli si nu afla, inseamna ca nu faci nimic rau.” – Nu zau? Negociaza asta cu constiinta ta, atunci.
7. “Cand ii ceri scuze, ar fi bine sa crezi ce spui” – regula trebuia sa sune: “Cand ii ceri scuze, asigura-te ca stii pentru ce!”
8. “Accepti sa te casatoresti cu mine? – e bine; Vrei sa ne-o tragem? – e rau” – de unde pana unde? Ne plac amandoua! Ba pe unele ne si sperie prima! Pe cand a doua… nu am auzit cazuri! 🙂
9. “A raspunde NIMENI la intrebarea CINE TE-A SUNAT IN MIEZ DE NOAPTE?, nu inseamna ca ai scapat de conversatie.” – ba da! Cum sa nu scapi?… Pentru ca vom deduce instant ca nu vrei sa stim -> vom lua la puricat telefonul sau factura detaliata cu prima ocazie.
10. “Spune-i des ce ochi frumosi are!” – you are kiddin’, right? Te crezi Shakespeare, sau ce? Am prefera sa stim ce fund bun avem sau ce sani misto detinem… Nu, nu va credem magari daca ne spuneti asta! In sinea noastra nu ne mai incapem in piele de mandrie.