Vă povesteam în toamnă despre o alegere pe care am făcut-o… vă spuneam ca am emoÈ›ii, că m-am consumat îndelung înainte să decid È™i că deÈ™i liniÈ™tea pe care mi-a adus-o alegerea făcută cu inima, rămâne în față un drum lung È™i nesigur.

Am fost destul de secretoasă atunci despre subiect È™i despre alegere în sine. Ea era legată de planul profesional. SimÈ›eam că nu îmi găsesc locul în cultura organizaÈ›ională È™i că, în acelaÈ™i timp, nu mi-aÈ™ găsi locul în niciun fel de organizare clasică de pe piaÈ›a muncii. Și mă bătea gândul să devin freelancer È™i să încep să lucrez pentru propria mea AgenÈ›ie. Sună frumos, dar realitatea e că acest drum ar fi presupus mult efort È™i în acelaÈ™i timp nu mi-ar fi garantat că îmi pot achita obligaÈ›iile financiare pe care le am (față de mine, față de o rudă apropiată, etc.). Am analizat îndelung… È™i după ce am primit un paravan de protecÈ›ie pe zona aceasta, am luat decizia È™i mi-am depus preavizul.

La foarte scurtă vreme paravanul meu s-a retras… È™i a urmat o perioadă foarte nefastă È™i aridă căreia, privind în urmă, mă mir că i-am făcut față atât de bine. M-am depășit pe mine È™i sunt mândră de asta. Primul meu impuls a fost să îmi pun pe ”hold” aceste planuri È™i vise È™i să revin la salariul fix È™i sigur de la mijlocul lunii… dar nu am facut-o. Mi-am ascultat bătăile inimii È™i am zis ”fuck it”, ce o fi, o fi.

path of life

Alegerile pe care le faci cu inima sunt singurele care știu să îți indice calea spre împlinire și, în definitiv, spre succesul personal. Cred asta cu tărie acum, la doar o lună de când am început pe drumul meu. Am luat cea mai bună decizie și știu asta pentru că după doar o lună de când am trecut la implementarea ei dorm zilnic câte 5-6 ore maxim pentru că nu mai contenesc cu întâlnirile, planurile, strategiile. La multe proiecte și toate faine.

Da, poate uneori folosesc dimineaÈ›a anticearcănul È™i apelez la un energizant, dar nu aÈ™ da pentru nimic în lume această oboseală È™i acest tumult pe confortul celor 8-10 ore fixe È™i, inevitabil, rutinizate. Nu aÈ™ schimba pentru nimic în lume oamenii noi, frumoÈ™i È™i interesanÈ›i pe care îi cunosc zilnic, pe confortul de a vedea aceleaÈ™i feÈ›e mereu. Nu sunt făcută să stau într-un singur loc… Nu sunt făcută pentru un ritm cuminte. Dau tot ce am mai bun doar când marea e agitata. După mai bine de 3 ani mă uit în oglindă È™i o recunosc pe cea în pielea căreia mă simÈ›eam bine, pe cea care credea într-o singură afirmaÈ›ie: ”Azi ai lumea la picioare!”