Iată că am ajuns din nou la finalul încă unui an. De data asta nu o să mai fac o listă cu ce am învățat È™i ce nu, nu o să mai fac un bilanÈ› a ce am pierdut È™i a ce am câștigat. Și nu e de teamă că aÈ™ ieÈ™i pe minus. Nu… de data aceasta închei anul cu un sentiment de împăcare despre ceea ce nu a fost să fie, sentiment dat de certitudinea că ceea ce va urma e prea mare ca să fi putut să vină cât eram prinsă în niÈ™te limite prea mici pentru mine. Ideea principală cu care rămân eu la finele lui 2012 este că… SfârÈ™itul Lumii nu a venit! 🙂 Nici la propriu, nici la figurat.

După mai multe luni sterpe È™i una de-a dreptul aridă, decembrie 2012 a venit la mine cu cadouri. Și despre ele vreau să vorbesc în ultima mea postare din acest an! Acele cadouri sunt oameni minunaÈ›i… oameni care erau prin jurul vieÈ›ii mele (sau cu care încă nu mă intersectasem), dar care în decembrie È™i-au găsit un loc chiar în centrul ei. Din acest punct de vedere 2012 a fost foarte generos cu mine È™i îi mulÈ›umesc. Și îi urez drum bun!

Vreau să le mulțumesc TUTUROR celor care mi-au adus în acest an un zâmbet pe față. Cei care mă cunosc, știu cât de mult prețuiesc zâmbetul. Iar pe voi, cei care știți să îl oferiți, vă prețuiesc și mai tare. Uneori zâmbetul a fost adus pe fața mea de un cadou, de o floare. Alteori de un post bine scris pe alt blog, alteori de o apreciere a muncii mele. În unele zile am zâmbit pentru că am primit un discount cadou, alteori pentru că cineva a venit dezinteresat să îmi repare ușa stricată prin miracol, uneori pentru ca am câștigat invitații la film pe la concursurile unor dragi bloggeri. De câteva ori am zâmbit pentru că am găsit ciocolată pe birou, alteori pentru că cineva a avut grijă să adorm în siguranță sau să mănânc ceva când mie nu îmi stătea gândul la asta.

Pentru mine azi nu contează ce am învățat, ce am pierdut È™i ce am câștigat în 2012. Pentru mine azi contează ce va urma în 2013. Pentru mine azi contează că orice va urma, va fi alături de niÈ™te oameni minunaÈ›i. AveÈ›i un loc sigur în inima mea. Vă mulÈ›umesc că îmi arătaÈ›i mereu ce inimă mare pot să am… 🙂

Iar vouă, dragi cititori, vă mulțumesc pentru vizită și promit să fac shot-urile mai tari, mai roșii și mai dese în 2013! Să zâmbiți! La mulți ani!