M-am gandit sa va povestesc despre un loc unde mai merg eu si imi place mult: Elephant Pub & Live Music. Este situat in centrul vechi, pe strada Gabroveni, la numarul 16. Localul nu e foarte mare, dar in acelasi timp e. Complicat mai scriu femeile, nu? Incercam sa fac o metafora si sa spun ca desi spatiul fizic nu e grandios, atmosfera dinauntru e! Desi nu e decorat in vreun fel simandicos sau post-modernist, cand intri zambesti. De ce? Nu stiu sigur. Poate lemnul, poate tablourile de pe pereti, poate senzatia de intim si familiar.

Sus vei regasi mese inalte cu scaune si un bar generos, unde poti sa stai la un pahar de vorba cu prietenii, in timp ce eventual mai arunci cate un ochi si pe la unul din televizoare. Daca vrei experiente mai intense… mergi jos! E si acolo bar, dar si masute joase. Si jos se tin mereu evenimentele cele mai faine: petreceri tematice (unele cu dress-code!) concerte, Schimb de Carti, trupe noi, trupe vechi, Halloween Party-uri si Stand-up Comedy. In fiecare seara a saptamanii ai de unde alege! Eu am asistat la cateva si va spun ca mereu am plecat multumita.

Iar doamnele vor deveni sigur fane ale vinului rosu de casa pe care il au! Imi mai place teribil de tare faptul ca servirea bauturilor se face si sus si jos, in functie de unde decizi sa stai. Sa nu uit: Pina Colada – ca la carte! Si chiar daca nu au “Black Russian” in menu… o rugaminte frumoasa la barman si se rezolva! Despre muzica… numai de bine! Pe gustul meu sigur e: rock, indie, oldies but goldies.

Am mai scris despre Elephant Pub aici, unde veti gasi mai multe poze. Si sa nu uit: maine (4 mai), de la 19:00 ma puteti gasi acolo, alaturi de echipa “PORNO – 6 monologuri despre cand nu iti tine nimeni de 6”. Daca aveti chef de o piesa in mijloc de saptamana, sunteti asteptati cu drag!