V-am mai spus, nu e așa, că ziua mea preferată din săptămână este vineri? Pentru că, deși resimți din oboseala de peste săptămână, ți se creează și acea stare de nerăbdare și de privit la ceas pentru a vedea cât timp mai a rămas până la super-întâlnirea pe care o ai. Care? Aia cu weekend-ul! Uneori debutează cu o seară de jocuri cu prietenii, alteori cu ceai de fructe și o carte bună, în unele dăți cu o cină romantică și în altele cu un super-concert!

Pentru mine, azi, weekend-ul începe în The Bankers, pe Șelari, la numărul 15, cu o reprezentație incendiară de rock clasic. Băieții de la BENETONE au promis că ne vor oferi un concert pe cinste, ne vor face să vibrăm pe ritmuri de classic rock și vă vor aminti și vouă de ce seara de vineri e cea mai așteptată a săptămânii.

Concert_BENETONE_Band

Dacă aveÈ›i constant în playlist melodii de la Bon Jovi, AC/DC, Rolling Stones, Dire Straits si Guns N’Roses, atunci locul ideal pentru voi în această seară ar fi The Bankers. Eu o să fiu acolo, niÈ™te prietene la fel, atmosfera electrizantă a confirmat È™i ea prezenÈ›a… tu? 🙂

P.S.: Friday rocks!