Am tare multe să vă povestesc! Luna septembrie a venit cu atât de multe activităţi faine, că nici nu ÅŸtiu de unde să încep. Mă gândesc că cel mai bine ar fi cu un preludiu dulce… 🙂

O prietenă a mea este gazda care de ceva vreme te întâmpină în locul de pe Romulus 41, adică PrioriTea. Acolo se întâmplă tot felul de activităţi creative ÅŸi se găsesc numai delicii culinare. Dovada a ceea ce spun este că joi, 12 septembrie, la PrioriTea, Cofetăria Armand a lansat… Les Macarons! Åži câţiva dintre noi am avut prilejul de a fi invitaÅ£i la cea mai dulce lansare a anului. Eu aÅŸ spune că a fost ÅŸi cea mai colorată, iar pozele pe care le veÅ£i găsi aici vă stau mărturie.

les macarons

Ce este un macarons? Cei de la cofetăria Armand v-ar răspunde la această întrebare într-un mod boem, precum a fost ÅŸi lansarea lor de joi, de la PrioriTea: “Macaronul este asociat cu farmecul discret ÅŸi rafinamentul FranÅ£ei, cu declaraÅ£iile de dragoste, cadourile rafinate, sau dimineÅ£ile romantice. Savurat alături de cafea ÅŸi poveÅŸti de iubire, macarons încântă prin armonia aromelor ÅŸi gustului său unic. Macaronul traverseaza secole de tradiÅ£ie, astăzi reprezentând un simbol al echilibrului între simÅ£ ÅŸi gust, fiind realizat în primul rând cu răbdare, pasiune ÅŸi multă atenÅ£ie la detaliu.”

Eu o să fiu mai directă de atât: e un desert după care îţi lasă gura apă! Sunt delicioÅŸi. Punct. ÃŽi recomand cu limonadă (mai ales cu cea făcută după reÅ£eta PrioriTea – prietenii ÅŸtiu de ce!) sau cafea. Åži îi recomand ca fiind un cadou perfect pentru orice iubitor de deserturi rafinate.

Dragă Laura, îţi mulÅ£umesc pentru invitaÅ£ia de joi, a fost cu siguranţă un cadou… gustos ÅŸi inspirat! 🙂