Mâine este deja celebrul Valentine’s Day. Eu fac parte, în general, din categoria oamenilor cărora le place să sărbătorească tot ce se poate sărbători. Da, nu e nevoie de o zi anume pentru a celebra lucrurile importante È›ie, dar parcă are un farmec anume o zi în care energia ta pozitiva se uneÈ™te È™i cu a altora. Da, Valentine’s Day e o sărbătoare importată… dar celebrează ceva frumos, aÈ™a că nu o să adaug elementul ”hate” doar pentru că nu e autentică. (iar celor care se întreabă, le confirm că sărbătoresc È™i Dragobetele. După cum spuneam, nu scap niciun moment de a sărbători ceva.)

Mă gândeam pe la finalul lunii ianuarie că s-ar putea să mi se pară puÈ›in ciudat anul acesta, e primul februarie după multă vreme în care nu sunt parte a unui cuplu. De multă vreme! Cum-necum, încă din liceu, în februarie eram booked. 🙂 Dar apoi am început să lucrez la un eveniment special È™i mi s-a părut oricum foarte fain că practic voi fi cea care le oferă cuplurilor una din opÈ›iunile valide de a petrece Valentine’s Day. Și nu va fi orice opÈ›iune, va fi una fără prea mult ”sirop”, dar cu multă-multă pasiune (exact ce contează pentru mine cel mai mult în orice… profesie, relaÈ›ie, hobby, etc.).

Anul acesta eu și băieții de la BENETONE ne-am propus să ROCK THIS VALENTINE! Mâine, de la ora 22:00, în Spice Club, dăm drumul la un concert rock încărcat de pasiune şi energie. Am pregătit o listă de invitaţi cu totul şi cu totul speciali, care vor cânta alături de băieți, printre care şi soprana Andra Barbu. Cum ne place să păstrăm misterul, o să vă lăsăm pe voi să îi descoperiţi pe ceilalţi!

benetone reharsal

*de ieri, de la repetiția finală

Åži pentru a face totul ÅŸi mai special, alături de BENETONE Band vor fi prezenÅ£i la eveniment ÅŸi „campionii dansului” de la DecoDance. Cei mai buni instructori ai ÅŸcolii de dans vor învăţa perechile prezente paÅŸii de bază pentru… surpriză! (cuvântul-cheie pentru acest mic mister este tot PASIUNE) La final, cele mai descurcăreÅ£e 3 cupluri vor primi cadou din partea DecoDance câte un voucher care le oferă accesul gratuit la o lună de cursuri de dans.

AÈ™adar, cuplu-necuplu, mi-am păstrat obiceiul de a sărbatori 14 februarie. Mai mult, la propunerea unei prietene dragi am spus că mâine voi face È™i un cadou… mie! ÃŽncă nu È™tiu ce, mă gândesc la două ore de somn în plus. ÃŽn fond, trebuie să am energie din plin pentru ora 22:00! Mai ales că vă mărturisesc în mod sincer… am emoÈ›ii! E primul eveniment mai mare pe care îl pregătesc alături de băieÈ›i (È™i organizarea nu a fost lipsită de factorul ”neprevăzut” È™i nici de celebrele intervenÈ›ii de criză) È™i mi se pare că e È™i o responsabilitate mare în a face noaptea perfectă, pentru cei care aleg să sărbătorească alături de noi. Cred că È™i ei au emoÈ›ii… dar fiecare a încercat să le È›ină deoparte de ceilalÈ›i, pentru a ne încuraja reciproc. (E È™i asta o formă de iubire, nu? 🙂 Uite că tot sărbătoresc, în cazul ăsta…)

Voi ce planuri aveÈ›i pentru Valentine’s Day?

*Dacă vreți să Rock this Valentine alături de noi, vă puteți rezerva o masă la numerele de telefon 0766.260.390 şi 021.312.01.36,