Mâine este deja celebrul Valentine’s Day. Eu fac parte, în general, din categoria oamenilor cărora le place să sărbătorească tot ce se poate sărbători. Da, nu e nevoie de o zi anume pentru a celebra lucrurile importante ție, dar parcă are un farmec anume o zi în care energia ta pozitiva se unește și cu a altora. Da, Valentine’s Day e o sărbătoare importată… dar celebrează ceva frumos, așa că nu o să adaug elementul ”hate” doar pentru că nu e autentică. (iar celor care se întreabă, le confirm că sărbătoresc și Dragobetele. După cum spuneam, nu scap niciun moment de a sărbători ceva.)

Mă gândeam pe la finalul lunii ianuarie că s-ar putea să mi se pară puțin ciudat anul acesta, e primul februarie după multă vreme în care nu sunt parte a unui cuplu. De multă vreme! Cum-necum, încă din liceu, în februarie eram booked. 🙂 Dar apoi am început să lucrez la un eveniment special și mi s-a părut oricum foarte fain că practic voi fi cea care le oferă cuplurilor una din opțiunile valide de a petrece Valentine’s Day. Și nu va fi orice opțiune, va fi una fără prea mult ”sirop”, dar cu multă-multă pasiune (exact ce contează pentru mine cel mai mult în orice… profesie, relație, hobby, etc.).

Anul acesta eu și băieții de la BENETONE ne-am propus să ROCK THIS VALENTINE! Mâine, de la ora 22:00, în Spice Club, dăm drumul la un concert rock încărcat de pasiune şi energie. Am pregătit o listă de invitaţi cu totul şi cu totul speciali, care vor cânta alături de băieți, printre care şi soprana Andra Barbu. Cum ne place să păstrăm misterul, o să vă lăsăm pe voi să îi descoperiţi pe ceilalţi!

benetone reharsal

*de ieri, de la repetiția finală

Şi pentru a face totul şi mai special, alături de BENETONE Band vor fi prezenţi la eveniment şi „campionii dansului” de la DecoDance. Cei mai buni instructori ai şcolii de dans vor învăţa perechile prezente paşii de bază pentru… surpriză! (cuvântul-cheie pentru acest mic mister este tot PASIUNE) La final, cele mai descurcăreţe 3 cupluri vor primi cadou din partea DecoDance câte un voucher care le oferă accesul gratuit la o lună de cursuri de dans.

Așadar, cuplu-necuplu, mi-am păstrat obiceiul de a sărbatori 14 februarie. Mai mult, la propunerea unei prietene dragi am spus că mâine voi face și un cadou… mie! Încă nu știu ce, mă gândesc la două ore de somn în plus. În fond, trebuie să am energie din plin pentru ora 22:00! Mai ales că vă mărturisesc în mod sincer… am emoții! E primul eveniment mai mare pe care îl pregătesc alături de băieți (și organizarea nu a fost lipsită de factorul ”neprevăzut” și nici de celebrele intervenții de criză) și mi se pare că e și o responsabilitate mare în a face noaptea perfectă, pentru cei care aleg să sărbătorească alături de noi. Cred că și ei au emoții… dar fiecare a încercat să le țină deoparte de ceilalți, pentru a ne încuraja reciproc. (E și asta o formă de iubire, nu? 🙂 Uite că tot sărbătoresc, în cazul ăsta…)

Voi ce planuri aveți pentru Valentine’s Day?

*Dacă vreți să Rock this Valentine alături de noi, vă puteți rezerva o masă la numerele de telefon 0766.260.390 şi 021.312.01.36,