Weekend-ul acesta am sustinut un maraton… de lene! Nu am iesit din oras, nu am mers la nicio terasa, nu am incercat niciun fel nou de mancare, nu am vazut cele 3 filme din lista mea de propuneri pentru 2012, nu m-am intalnit la cafea cu nicio prietena, nu am probat nicio rochie noua, nu am fost la masaj… nimic! Singurul lucru productiv a fost sa ies la plimbare cu catelul vecinilor, de care aveam grija pentru ei in weekend.

Nu inteleg uneori cum imi functioneaza mintea, zau ca nu! Aveam o multime de planuri. Voiam sa dorm pana tarziu in ambele zile, sa merg la cinema, sa termin cartea “Blog Marketing” (pe care am inceput-o acum o saptamana si de care apoi nu m-am mai atins), sa scriu pe blog, sa ies la o terasa noua, sa fac rezervari la teatru pentru saptamana viitoare, sa ma uit la “Carnage”, “Moneyball” si “The Descendants”, sa invat sa fac un desert nou si sa imi reconditionez niste accesorii. Dar m-am trezit in jur de 9, nu am citit nici macar o pagina din carte, cu chiu cu vai am reusit sa vad “Carnage” (genial, apropos!) si alte doua filme stupide (si sa ne intelegem! Stiam la ce dau “play”) – “Red Riding Hood” si “P2”, am comandat fast food (de vineri seara pana duminica!) si terasa noua s-a transformat in propriul balcon pe care am servit micul dejun de duminica (asta fiind poate cel mai productiv moment al weekend-ului, fiind urmat de inaugurarea noului joc pe care ni l-am luat, Mr. Jack). In rest… seriale online.” South Park” mai ales. Atat.

Eu detest sa pierd timpul. Ca atare, pe cuvant daca imi pot imagina de ce uneori ma izbeste o lene de aceaste proportii! Acum, imi vine sa ma bat! Trebuie sa mut toata lista de mai sus, pe weekend-ul viitor. Sau prin timpul saptamanii. Cum de ma las sa particip la astfel de maratoane de lene? Daca inainte prindeam starea asta o data-de doua ori pe an, acum parca apare asa… lunar! Trebuie sa invat cum sa o anihilez! Asta sau sa gasesc o metoda miraculoasa prin care sa imi maresc life span-ul. Pe cuvant de uneori nu mi se pare ca incep sa seman cu pisicile mele…

Voi aveti astfel de momente? Si cum va descurcati cu ele?