V-am povestit despre participarea noastră la ediţia de anul acesta a Grand Spoof 2012 şi despre cum am ajuns EU să joc în clip. Cam toate feedback-urile primite îi ridică în slăvi pe Figaro şi Altheea şi le atribuie adjective precum “geniali, mirobolanţi, unici”. M-am gândit că poate aţi fi interesaţi să aflaţi că iniţial nu ne gândiserăm să îi băgăm în spoof…

…dar nu am avut de ales! Pe bune că nu! Dacă îi închideam în dormitor, făceau gălăgie şi noi nu plănuiam să facem post-sincron (în mod sincer mizăm pe tagline-ul de anul acesta: “Doar ideea contează!”). Aşa că am zis că filmăm pe lângă ei. Dar cum dădeam REC, cum apăreau: pe podea, pe masă, în iaurt, fix în obiectivul camerei, etc.

Don Figaros este de mic pasionat de obiectiv, aşadar nici în acea noapte de iulie nu s-a sfiit să îşi etaleze vedetismele: “Aşa e bine? Mrrrrau… dă-te mai în spate, că nu mă văd în prim-plan. Mrrrrrau… la o paaaarteeee! Viiiin!… Incompetenţilor, podeaua alunecă! Accident, accident!… Ia dă şi din iaurt. Cum? Nu era pentru mine? De ce aţi dat STOP? De ce puneţi mâna pe mine? De ce mă iei de aici?! Fasciştilor! Mrrrreau…”.

Miss Altheea a vrut sa fie ceva mai discretă, adoptând poziţii care mă făceau să mă gândesc la celebra replică “paint me like one of your french girls!”

Fiind ore foarte târzii în noapte cele la care s-a filmat spoof-ul şi eu nefiind obişnuită să stau şi în faţa camerei şi în spatele ei… atenţia la racorduri a fost alterată. Când am descărcat materialul am observat că NU avem aşa ceva. Decizia mea a venit uşor: “pune pisicile peste tot!”

Da, la noi în casă e regim totalitarist. Instaurat de pisici…

Până una-alta nu pot să nu remarc cum Don Figaros şi Miss Altheea au un mare potenţial artistic şi, ca o mamă devotată ce sunt, voi face tot ce pot să îl fac cunoscut marilor ecrane. Voi puteţi contribui print-un vot. Până pe 8 august. “Mrrrreau! Multumesc. Sesiunea de autografe va fi anuntata. Mrrrreau!”