V-am povestit despre participarea noastră la ediÅ£ia de anul acesta a Grand Spoof 2012 ÅŸi despre cum am ajuns EU să joc în clip. Cam toate feedback-urile primite îi ridică în slăvi pe Figaro ÅŸi Altheea ÅŸi le atribuie adjective precum “geniali, mirobolanÅ£i, unici”. M-am gândit că poate aÅ£i fi interesaÅ£i să aflaÅ£i că iniÅ£ial nu ne gândiserăm să îi băgăm în spoof…

…dar nu am avut de ales! Pe bune că nu! Dacă îi închideam în dormitor, făceau gălăgie ÅŸi noi nu plănuiam să facem post-sincron (în mod sincer mizăm pe tagline-ul de anul acesta: “Doar ideea contează!”). AÅŸa că am zis că filmăm pe lângă ei. Dar cum dădeam REC, cum apăreau: pe podea, pe masă, în iaurt, fix în obiectivul camerei, etc.

Don Figaros este de mic pasionat de obiectiv, aÅŸadar nici în acea noapte de iulie nu s-a sfiit să îşi etaleze vedetismele: “AÅŸa e bine? Mrrrrau… dă-te mai în spate, că nu mă văd în prim-plan. Mrrrrrau… la o paaaarteeee! Viiiin!… IncompetenÅ£ilor, podeaua alunecă! Accident, accident!… Ia dă ÅŸi din iaurt. Cum? Nu era pentru mine? De ce aÅ£i dat STOP? De ce puneÅ£i mâna pe mine? De ce mă iei de aici?! FasciÅŸtilor! Mrrrreau…”.

Miss Altheea a vrut sa fie ceva mai discretă, adoptând poziÅ£ii care mă făceau să mă gândesc la celebra replică “paint me like one of your french girls!”

Fiind ore foarte târzii în noapte cele la care s-a filmat spoof-ul ÅŸi eu nefiind obiÅŸnuită să stau ÅŸi în faÅ£a camerei ÅŸi în spatele ei… atenÅ£ia la racorduri a fost alterată. Când am descărcat materialul am observat că NU avem aÅŸa ceva. Decizia mea a venit uÅŸor: “pune pisicile peste tot!”

Da, la noi în casă e regim totalitarist. Instaurat de pisici…

Până una-alta nu pot să nu remarc cum Don Figaros ÅŸi Miss Altheea au un mare potenÅ£ial artistic ÅŸi, ca o mamă devotată ce sunt, voi face tot ce pot să îl fac cunoscut marilor ecrane. Voi puteÅ£i contribui print-un vot. Până pe 8 august. “Mrrrreau! Multumesc. Sesiunea de autografe va fi anuntata. Mrrrreau!”