Sunt restantă cu multe posturi, ÅŸtiu! Se vede treabă că sunt începătoare în ale blogging-ului ÅŸi nu m-am deprins cu scrisul în deplasare. (Da, am fost plecată într-o delegaÅ£ie pentru un eveniment mai amplu – voi vorbi mâine despre asta). Am decis să abordez restanÅ£ele în ordine. Să începem, zic!

ÃŽnainte să pregătesc plecarea spre Câmpulung urma afiÅŸarea câştigătorilor Grand Spoof 2012. Spre dezamăgirea mea nu am intrat în top 10 al juriului (ÅŸi aici aÅŸ spune mai mult spre UIMIREA mea, decît dezamăgirea), dar am fost listaÅ£i ca “Premiu Special pentru Cel Mai Pisicesc Spoof”. Noi credem că era ceva mai mult decât pisici în spoof, dar oricum ne-am bucurat. Mai ales că deja mă gândeam ce naiba le voi spune eu copiilor? Că le-am ratat debutul pe ecran mare?! ExplicaÅ£i voi asta la două pisici răsfăţate, că eu una nu mă bag!…

Am fost contactaÅ£i de organizatori pentru a confirma prezenÅ£a noastră la premiere. Cică se lăsa cu diplome pentru echipe ÅŸi cu proiecÅ£ie! Iu-huuuu! Miss Altheea ÅŸi Don Figaros pe ecrane, aÅŸadar. Eu eram cam ocupată cu plecarea, dar pentru ei ce nu fac?! Oricum nu o să se termine prea târziu, mi-am zis. Dacă începe de la 21:00 cum e în program, la 23:00 am ÅŸanse să fiu acasă. Little did I knew… Am confirmat prezenÅ£a noastră ÅŸi faptul că vrem o masă. Toate bune ÅŸi frumoase!

tJoi seara suntem prezenÅ£i cu toÅ£ii în Fabrica. Unde e teribil de aglomerat! Dar nu e bai, că avem masă, nu?… Da. Foarte în spate ÅŸi cu o altă echipă. Mai mare. După ce facem noi niÅŸte calcule matematice despre cum să împărÅ£im masa ÅŸi scaunele (cu greu ÅŸi multă bunăvoinţă din partea noastră, a tuturor, era răspunsul la aceasta problemă), luăm loc. Aflăm că nu mai e la 21:00, ci la 22:00. Ok, o să fac bagajele la miezul nopÅ£ii, asta e…

Undeva pe la 23:00 am început să mă enervez. Nu tu spoof-uri, vântul începuse să bată ca naiba, stătea să ploua. De aproape o oră tot cântau nişte viori enervante. Cealaltă echipă cedează nervos şi pleacă. Oana o făcuse deja pe la 22:30. Eu nu şi nu! Vreau să îi văd pe ecrane! Că doar au zis că proiecteză premiile speciale! Mi-au confirmat de DOUĂ ori! Prietenii se roagă de mine să mergem, îmi amintesc cât de obosită sunt. Eu nu renunţ! Mai ceva ca în reclame.

Pe la 23:30 începe proiecÅ£ia. Foarte frumoasă, dar fără spoof-urile cu premii speciale. Da, m-au strigat să iau o diplomă. Doar pentru mine, nu pentru toată echipa. Dar nu au avut răbdare să am timp să ajung până în faţă ÅŸi a fost un moment penibil în care m-am trezit pe scenă în acelaÅŸi timp cu echipa câştigătoare a locului 1, care trebuia să susÅ£ină un speech ÅŸi alte momente artistice. Sunt plină de draci, dezamăgită, obosită ÅŸi cu programul dat peste cap! Åži totuÅŸi nu îndes nimănui nicăieri nici viorile, nici microfoanele. Dar trag niÅŸte concluzii… Printre altele se numără ÅŸi cea cum că dacă nu te pricepi la organizare… lasă-te! Eu am practicat-o (ÅŸi continuu să o fac) ÅŸi vă spun cu mâna pe inimă că nu e pentru oricine. Nu e nimic mai rău pentru un eveniment decât un organizator prost!

Nu îmi pare rău nici de experienţă în sine, nici de timpul pierdut în frig, la o masă din fundul curÅ£ii… ci de faptul că nu am putut să îi arăt pe drăgălaÅŸi tuturor celor prezenÅ£i acolo. Mai ales că erau mai tari decât cel puÅ£in jumate din spoof-urile proiectate.

ÃŽn încheiere… biiiip-bip-biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip! Ah, să nu uit, are ÅŸi Miss Altheea un mesaj: