Mi-aduc cu drag aminte de entuziasmul cu care așteptam în copilărie luna decembrie. Pentru mine era o lume de poveste. Începea cu ziua liberă de 1 decembrie, pe care o petreceam în parfum de mâncăruri tradiționale și în pași de parade și se continua cu ritualul meu de a scoate toate încălțările din casă spre a le aranja pe hol în noaptea de 5 spre 6 decembrie. Pentru că venea Moș Nicolae. Și singura mea dezamăgire era că din cele 20 de ouă Kinder pe care le primeam (printre multe alte dulciuri) găseam și dubluri și nu reușeam să îmi completez pe cât de rapid doream colecțiile.

Pentru Denis, un băieÈ›el de doar 3 ani, luna cadourilor arată altfel. Pentru el este încă o lună în care se luptă să trăiască. După ce a ieÈ™it învingător din urma operaÈ›iei unei tumori toracice, are nevoie urgentă de tratament pentru a nu permite bolii să recidiveze. Darurile din ghetuÈ›ele lui arată altfel…

Cred cu tărie că noi, împreună, putem fi o forță. Suntem puternici È™i frumoÈ™i È™i singuri. Dar împreună suntem o forță. Pe care mi-aÈ™ dori să o simt joi seară, pe 6 decembrie, în club Spice. Acolo, o mână de oameni minunaÈ›i (pe o parte am plăcerea de a-i cunoaÈ™te personal – Te salut, Alex, cu această ocazie!) vor încerca să salveze o viață prin muzică. FormaÈ›ia de cover-uri rock BENETONE, alături de Trupa 23 È™i de trupa de improvizaÈ›ie Obligó urcă pe scenă pentru un concert caritabil de MoÈ™ Nicolae. Intrarea este 20 de lei È™i reprezintă cadoul tău pentru Denis.

Joi ne jucăm de-a Moș Nicolae, da? Promiteți?