Vineri seară, pe 4 ianuarie, am fost în Jameson Pub la After Party-ul LSRS, unde de la 22:30 au cântat băieții de la BENETONE Cover Band. Cum adică ”cine sunt băieții de la BENETONE”?! Îmi citiți blogul și nu știți? Dacă sunteți și fani AC/DC, Bon Jovi, Guns’n Roses și ai altor grei ai muzicii rock, chiar că trebuie să aflați cine sunt băieții de la BENETONE!

Ei sunt Porro (voce), Thomas (tobe), Alex (chitară-bas) și Mircea (chitară-solo) și de mai bine de 2 ani încântă publicul bucureștean (și nu numai) cu coveruri rock de calitate, cu concerte incendiare, de la care pleci electrizat și încărcat de energie pozitivă. V-am mai scris și aici despre ei și despre cum au descoperit ”ingredientul secret” al unui artist adevărat.

benetone jameson 4ian

Care au fost pentru mine highlight-urile nopții de vineri? Momentul conceperii setlistului (da, la fața locului) și personalizarea sa, în absența lui Porro, de către noi cu desene sugestive (nu, nu suntem grupa mică grădiniță… doar avem spirite foarte tinere), invitații speciali care au cântat alături de Porro, la voce (Sebastian – LSRS, Denisa – Jameson Pub și Dragoș – trupa Monarchy), aplauzele nestăvilite ale publicului, deschiderile în forță ale celor două sesiuni de concert (”Summer of ’69” la prima, ”It’s my life” la a doua) și faptul că aparatul meu foto a decis să nu facă sharf în cele mai importante momente. 🙂

Pe ce am mai cântat și dansat vineri, în Jameson Pub? Păi, la un prim inventar îmi vin în minte ”Money for Nothing”, ”Somebody to Love”, ”Blue Suede Shoes”, ”Satisfaction”, ”I want to break free”, ”Sex on Fire”, ”Fear of the dark” și”Thunderstruck”. Restul setlistului va trebui să îl descoperiți singuri. 😉

Ah, încă ceva… 2013 mă găsește, printre altele, și în postura de PR al trupei BENETONE. Ghiciți care e prima temă pe care vi-o dau? 🙂 Să ne urmăriți pe pagina de Facebook! Știu, previzibil. O să îi las pe băieți să vă uimească.