Încă de prin liceu eu și prietenele mele am încercat să împământenim operațiunea ”Seara fetelor”. Aceasta ar fi trebuit să se întâmple în fiecare săptămână și să fie un moment în care noi suntem centrul Universului și în care orice elemente masculine sunt prezente doar prin binevoitoarele noastre mențiuni. Din păcate nu prea mi-a ieșit și în prezent mă declar mulțumită dacă reușesc să am parte de o astfel de seară o dată pe lună. În plus, chiar și atunci când are loc, acest eveniment se rezumă la o sesiune scurtă de shopping și o cafea, luând final la o oră mult prea cuminte.

Mereu am tânjit după aceste seri care, cel puÈ›in în filmele de la Hollywood, arată al naibii de distractive. Dar în România conceptul nu a prins la fel de mult ca prin alte țări. O vreme m-am resemnat È™i nu am mai încercat să lupt în numele tradiÈ›iei, care de fapt nici nu a avut ocazia să devină obicei. Toate astea până când…

…Cinema City a lansat evenimentul-concept “Ladies Night”. Asta s-a întâmplat joi, 12 iulie. Descrierea părea ofertantă:

  • Vizionarea în avanpremieră a filmului “Caut prieten pentru sfârÈ™itul lumii”
  • Welcome Drinks & Goodie Bags
  • Concursuri cu premii susÈ›inute de MC Diana de la Music Channel
  • SedinÈ›e de make-up, împletituri prin Oksana Salon & pop-up fashion store

Ca atare, faptul că am putut participa la eveniment alături de una din bloggerițele mele preferate, a făcut totul să fie cu un pas mai aproape de o secvență de film. (În orice caz unul mai antrenant decât cel pe care l-am văzut noi joi, dar despre asta o să vă povestesc într-o cronică viitoare.)

Vinul roze È™i briosele calde cu ciocolată au fost o alegere inspirată pentru o astfel de seară (mai că am uitat că în nici două weekend-uri voi fi la mare È™i că ar trebui să limitez numărul de calorii). Mă È™tiÈ›i pe mine È™i răbdarea mea limitată, aÈ™adar nu o să vă surprindă daca vă spun că nu am stat la coadă pentru a încerca o sesiune de make-up sau pentru a-i oferi alui meu red hair o coadă împletită cum singură nu aÈ™ fi în stare să fac. Am fost puÈ›in invidioasă pe fetele care au reuÈ™it să ajungă la ”scaunele de onoare” È™i care au plecat de acolo cu un look demn de filme, dar m-am consolat rapid cu o bluză nouă. 🙂

Aștept cu interes să aflu dacă organizatorii ”Ladies Night” vor reuși să facă din asta un obicei și cât de ofertante vor fi surprizele următoarelor seri. Tu și prietena ta cea mai bună aveți o seară doar pentru voi? Și dacă da, cât de des reușiți să o onorați?