Vine sezonul sarbatorilor… ca atmosfera generala am observat ca toata lumea tinde sa isi foloseasca mai mult latura sensibila. Va invit sa faceti asta! E foarte frumos sa ajuti, sa daruiesti! E un sentiment extraordinar sa stii ca ai AJUTAT, ca ai schimbat ceva.

CharityGift.ro este primul magazin online din Romania destinat responsabilizarii sociale individuale si e un proiect sustinut de Andreea Marin Banica. Intrati pe site si cumparati ceea ce va place! Un procent din valoarea obiectului cumparat va fi donat pentru cauza pe care veti alege sa o sustineti!…

Echipa in care lucrez si eu, Hanson, a conceput designul si generarea HTML po-bono si sunt foarte mandra de acest lucru! Noi sustinem protectia animalelor si protejarea mediului asadar, vom pune in vanzare lucrarile artistilor de la departamentul de grafica, precum si o serie de produse lucrate manual. Deocamdata acestea nu sunt pe site, dar urmeaza sa fie. Vom dona un procent din pretul lucrarilor Asociatiei Robi, pentru ca au nevoie mare de bani, iar acestia sunt utilizati in mod sigur exclusiv in scopul declarat, adica pentru animale si ingrijirea lor.

Puteti ajuta! Cu un singur click! Va multumesc anticipat in numele tuturor animalutelor care, datorita voua, celor care va veti implica, vor avea un adapost ferit de gerul de afara si un castron plin cu mancare!