Acum ceva vreme, când weekend-urile mele presupuneau neapărat o seară de dans, unul din locurile pe unde mergeam era Crossroads. Am fost foarte tristă când, acum 1 an, am aflat că s-a închis. Dar mi-a atras atenția când am aflat că în această toamnă s-a deschis în locul lui ceea ce poartă numele de Cinema Pub. Ar putea fi genul de loc în care un regizor ar vrea să ”își lanseze” un nou an din viață, mi-am imaginat. Și am avut dreptate! Perfect choice!

Așadar, sâmbătă seara, în Cinema Pub, am lansat Laura 26! A fost plin de glam, de tequila, de cadouri, de flori, dar mai ales de SUPER PUBLIC! Și aici mă refer la cei pe care am onoarea de a-i numi PRIETENI. Și am cei mai mișto prieteni, pe cuvânt că DA.

laura 26

*regret ca nu am facut o fotografie cu totii… cu toti 16! 🙁

Scriam pe 1 ianuarie despre superstiÈ›ia care spune că aÈ™a cum te găseÈ™te prima zi din an, aÈ™a îți merge 365 de zile. Dacă se aplică È™i la prima zi din noul an de viață… singurul lucru de care m-aÈ™ lipsi ar fi durerea de cap pe care combinaÈ›ia vin+tequila mi-a adus-o. Altfel, toate indiciile indică faptul că… it’s gonna be LEGEN (wait for it)… DARY! Vor fi 365 de zile de râs, dans, surprize, È›eluri înalte, speranÈ›e, idei năstruÈ™nice, joc, muzică, sentiment de apartenență È™i chiar de… siguranță.

Dragii mei, cadourile cele mai frumoase nu au fost cele din plăsuÈ›ele colorate. Ci cele care au trecut pragul Cinema Pub pe propriile lor picioare. Da, da… la VOI mă refer! La VOI care aÈ›i fost acolo È™i, mai ales, rămâneÈ›i AICI!

ÃŽn altă ordine de idei… s-a lansat Laura 26! Cronicile despre cum e acestă nouă ”peliculă”… la final de an, că mai sunt ceva episoade de difuzat! 😉