Acum ceva vreme, când weekend-urile mele presupuneau neapărat o seară de dans, unul din locurile pe unde mergeam era Crossroads. Am fost foarte tristă când, acum 1 an, am aflat că s-a închis. Dar mi-a atras atenția când am aflat că în această toamnă s-a deschis în locul lui ceea ce poartă numele de Cinema Pub. Ar putea fi genul de loc în care un regizor ar vrea să ”își lanseze” un nou an din viață, mi-am imaginat. Și am avut dreptate! Perfect choice!

Așadar, sâmbătă seara, în Cinema Pub, am lansat Laura 26! A fost plin de glam, de tequila, de cadouri, de flori, dar mai ales de SUPER PUBLIC! Și aici mă refer la cei pe care am onoarea de a-i numi PRIETENI. Și am cei mai mișto prieteni, pe cuvânt că DA.

laura 26

*regret ca nu am facut o fotografie cu totii… cu toti 16! 🙁

Scriam pe 1 ianuarie despre superstiția care spune că așa cum te găsește prima zi din an, așa îți merge 365 de zile. Dacă se aplică și la prima zi din noul an de viață… singurul lucru de care m-aș lipsi ar fi durerea de cap pe care combinația vin+tequila mi-a adus-o. Altfel, toate indiciile indică faptul că… it’s gonna be LEGEN (wait for it)… DARY! Vor fi 365 de zile de râs, dans, surprize, țeluri înalte, speranțe, idei năstrușnice, joc, muzică, sentiment de apartenență și chiar de… siguranță.

Dragii mei, cadourile cele mai frumoase nu au fost cele din plăsuțele colorate. Ci cele care au trecut pragul Cinema Pub pe propriile lor picioare. Da, da… la VOI mă refer! La VOI care ați fost acolo și, mai ales, rămâneți AICI!

În altă ordine de idei… s-a lansat Laura 26! Cronicile despre cum e acestă nouă ”peliculă”… la final de an, că mai sunt ceva episoade de difuzat! 😉