Ştiu că pare că aş fi dispărut, dar realitatea este că am avut pur şi simplu o săptămână mult prea plină, care în maliţiozitatea ei nu mi-a permis să îmi finalizez drafturile. Unul din motivele pentru care timpul meu liber a fost încărcat este şi blogul, deşi poate acum nu se vede.

Vă anunţ că mă pregătesc de o schimbare de look şi structură în micuţa mea casă virtuală! Am găsit finalmente un design care aproape mă mulţumeşte si l-am dat mai departe, cu un brief pentru varii modificări programatorului din casă. Căruia îi mulţumesc anticipat prin acest post.

Desemenea, vă anunţ că pregătesc un proiect special pentru iubitorii de cafea. V-am vorbit, acum ceva vreme, despre povestea mea de dragoste – cea mai durabilă şi constantă. În urma acelui post am descoperit cât de mare este comunitate iubitorilor de cafea şi cât de multe poveşti ascunde. Aşadar, am decis să port pasionala idilă dintre mine şi cafea către următorul nivel. Mai multe detalii în curând!

Ce am mai făcut între timp?

  • Am fost la un botez drăgălaş, cu număr de magie şi bufet suedez.
  • M-am vindecat complet de muşcătura de păianjen, dar am descoperit că am rămas cu mici consecinţe (picioarele mi se umfla aproape zilnic), aşadar am luat decizia de a-i aculta pe cei care de ani de zile trâmbiţează pe ecranele tv despre cum “consumul excesiv de sare dăunează” şi să o mai tai din bucate. Desemenea, m-am gândit că nişte suplimente naturale ar ajuta. Să vedem.
  • Am văzut “Madagascar 3” şi m-am distrat de minune. Plin de culori! La propriu şi figurat. Mergeţi neapărat să îl vedeţi!
  • Am învăţat un nou joc, Ticket to Ride. Lumea zice că nu e prea antrenant, dar mie mi s-a părut simpatic tare. Poate a ajutat şi faptul că eu am câştigat.
  • Mi-am reamintit de adolescenţă, cu ocazia proiectelor de la muncă dedicate elevilor care susţin Evaluarea Naţională zilele acestea. Să îi încurajăm, va rog! Cu multe gânduri pozitive.
  • Am luat legătura cu draga mea fostă colegă de la “S.U.N.T.E.M. A.I.C.I.” în vederea unui mic proiecţel, de dragul vremurilor de demult. Detalii despre asta, mai încolo. Ştiu, ştiu… prea mult mister. Promit că aşteptarea va merita!
  • Am abuzat puţin de reduceri şi am adus completări colecţiei mele de cercei. Şi aproape că am început una nouă, dar de şaluri. Somebody stop me! 🙂

Voi cu ce v-aţi îndeletnicit în ultima săptămână? Aveţi recomandări interesante? Le aştept cu maxim de interes!