Ştiu că pare că aş fi dispărut, dar realitatea este că am avut pur şi simplu o săptămână mult prea plină, care în maliţiozitatea ei nu mi-a permis să îmi finalizez drafturile. Unul din motivele pentru care timpul meu liber a fost încărcat este şi blogul, deşi poate acum nu se vede.

Vă anunţ că mă pregătesc de o schimbare de look şi structură în micuţa mea casă virtuală! Am găsit finalmente un design care aproape mă mulţumeşte si l-am dat mai departe, cu un brief pentru varii modificări programatorului din casă. Căruia îi mulţumesc anticipat prin acest post.

Desemenea, vă anunÅ£ că pregătesc un proiect special pentru iubitorii de cafea. V-am vorbit, acum ceva vreme, despre povestea mea de dragoste – cea mai durabilă ÅŸi constantă. ÃŽn urma acelui post am descoperit cât de mare este comunitate iubitorilor de cafea ÅŸi cât de multe poveÅŸti ascunde. AÅŸadar, am decis să port pasionala idilă dintre mine ÅŸi cafea către următorul nivel. Mai multe detalii în curând!

Ce am mai făcut între timp?

  • Am fost la un botez drăgălaÅŸ, cu număr de magie ÅŸi bufet suedez.
  • M-am vindecat complet de muÅŸcătura de păianjen, dar am descoperit că am rămas cu mici consecinÅ£e (picioarele mi se umfla aproape zilnic), aÅŸadar am luat decizia de a-i aculta pe cei care de ani de zile trâmbiÅ£ează pe ecranele tv despre cum “consumul excesiv de sare dăunează” ÅŸi să o mai tai din bucate. Desemenea, m-am gândit că niÅŸte suplimente naturale ar ajuta. Să vedem.
  • Am văzut “Madagascar 3” ÅŸi m-am distrat de minune. Plin de culori! La propriu ÅŸi figurat. MergeÅ£i neapărat să îl vedeÅ£i!
  • Am învăţat un nou joc, Ticket to Ride. Lumea zice că nu e prea antrenant, dar mie mi s-a părut simpatic tare. Poate a ajutat ÅŸi faptul că eu am câştigat.
  • Mi-am reamintit de adolescenţă, cu ocazia proiectelor de la muncă dedicate elevilor care susÅ£in Evaluarea NaÅ£ională zilele acestea. Să îi încurajăm, va rog! Cu multe gânduri pozitive.
  • Am luat legătura cu draga mea fostă colegă de la “S.U.N.T.E.M. A.I.C.I.” în vederea unui mic proiecÅ£el, de dragul vremurilor de demult. Detalii despre asta, mai încolo. Åžtiu, ÅŸtiu… prea mult mister. Promit că aÅŸteptarea va merita!
  • Am abuzat puÅ£in de reduceri ÅŸi am adus completări colecÅ£iei mele de cercei. Åži aproape că am început una nouă, dar de ÅŸaluri. Somebody stop me! 🙂

Voi cu ce v-aţi îndeletnicit în ultima săptămână? Aveţi recomandări interesante? Le aştept cu maxim de interes!